Qui som?

Per conèixer la tasca educativa que es du a terme a l’esplai, pots descarregar-te la presentació del curs 2011-2012, creada per als nous pares: CONEIX L’ESPLAI

També tens a la teva disposició la presentació del curs 2014-2015 per conèixer l’organització d’enguany: Reunió de pares_octubre

QUI SOM?

El Grup d’Esplai Parròquia de Vallirana és un servei adreçat a tothom. Intervé educativament en el lleure dels infants, adolescents i joves, i proposa una manera diferent de viure el temps lliure per fer-ne un temps alliberador.

En aquest temps lliure optem per l’Esplai perquè no es tracta només d’un espai de temps, sinó d’una actitud que com a tal, pot transformar la vida de les persones fent-la més plena.

Som un grup de nens, nenes i monitors que ens trobem cada dissabte per la tarda al Patronat per a fer jocs, gimcanes, tallers… Un cop al trimestre també fem excursions d’un o dos dies. I anem de campaments per Setmana Santa i de Colònies de l’1 al 10 d’agost.

COM ENS ORGANITZEM?

Ens organitzem en grups en funció de l’edat, amb noms inspirats en la cultura catalana, i cada grup té uns monitors assignats que planifiquen, organitzen i dinamitzen les activitats del grup en funció d’uns objectius educatius i vetllen pel benestar de tots els infants del grup:

Tabalets (2008-2010): Albert Isidro, Mireia Romagosa, Núria Montané, Meritxell Casanova

Diablons (2006-2007): Magí Grau, Marc González, Ana Petit, Joan Freixes

Grallers (2004-2005): Noelia Carayol, Ana Carayol, Alba Ramon

Gegants (2002-2003): Pol Muñoz, Alberto Quesada, Gemma Monturiol, Laia Marzo

Castellers (2000-2001): Xavi de Prada, Laia Casanova, Andrea Júlvez

Ens veiem cada dissabte de 17 a 19h i participem a totes les activitats generals, campaments, colònies, etc. Així mateix col·laborarem en les activitats generals que s’organitzin des de l’esplai.

 

Anuncis