El MCECC i la Zona 9

El MCECC

Com a esplai parroquial, formem part del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans, una federació de centres d’educació en el lleure que ens dóna suport, ens assessora i ens acompanya en el nostre dia a dia en aspectes tècnics de gestió, en la nostra acció educativa i generant xarxa i capital social.

Dins d’aquesta federació, el nostre esplai participa activament en les trobades que proposa:

JORESCO i Trobada Catalana: Són un cap de setmana a l’any en què els monitors de tots els esplais federats ens trobem per a compartir experiències i rebre formació per part de professionals.

Troca Jove: Trobada d’adolescents dels esplais federats en què conviuen durant un cap de setmana realitzant activitats com jocs i tallers.

Per tenir més informació del MCECC podeu consultar la seva pàgina web: http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/webs/mcecc/home

La Zona 9

La Zona 9 comprèn tots els esplais de la zona del Baix Llobregat Nord, i nosaltres en formem part. Els esplais que ens acompanyen a la zona són:

– Esplai Flor de Neu (Sant Vicenç dels Horts)

– Esplai La Lluna (Esparreguera)

– Esplai MIB (Molins de Rei)

– Esplai Corbera (Corbera de Llobregat)

– Esplai Sant Llorenç (Sant Feliu de Llobregat)

Com a membres de la zona, col.laborem amb els altres esplais per a compartir recursos i experiències. A més a més organitzem trobades de monitors, d’infants i d’adolescents una vegada a l’any:

Formació de zona: Tots els monitors de la zona rebem, per unes hores, a un professional d’algun sector d’interès i ens fa una petita formació.

Xivarri de 9: Trobada d’infants de Zona 9. Cada any es realitza en una població del Baix Llobregat diferent. Es realitzen gimcanes, tallers i animació.

Jovede9: Trobada d’adolescents de Zona 9. Cada anys es realitza en una població del Baix Llobregat diferent. Es realitzen gimcanes, tallers i animació.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s